loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Virtualno360 je vodeća kompanija u regionu za kreiranje virtuelnih obilazaka vašeg prostora.

Pravila o korišćenju kolačića

 

Politika kolačića

Da bismo obezbedili pravilno funkcionisanje ovoga sajta, ponekad na vašim uređajima čuvamo male datoteke podataka poznate kao kolačići.
 

Šta su kolačići?

Kolačić je mala datoteka sa podacima koja se čuva na vašem računaru ili mobilnom uređaju kada posetite određeni sajt. Uz pomoć kolačića, sajt pamti vaše radnje i podešavanja (kao što su korisničko ime, jezik, veličina fonta i druga podešavanja vezana za prikaz) na duži vremenski period, tako da nije potrebno da ih ponovo unosite svaki put kada se vratite na sajt ili prelazak sa jedne od njenih stranica na drugu.
 

Kako koristimo kolačiće?

Na nekim od naših stranica koristimo kolačiće koji nisu striktno neophodni za prikazivanje sajta, ali će vam omogućiti prijatnije iskustvo pregledanja. Možete izbrisati ili blokirati ove kolačiće, ali ako to učinite, neke funkcije ovog sajta možda neće raditi kako je predviđeno. Sledeći podaci se čuvaju pomoću kolačića:
 

  •   kao što je jezik pretraživača,
  • u onlajn prodavnicama, proizvodima koji se nalaze u korpi ili listi želja.
  • da li ste ili ne pristali na našu upotrebu kolačića na toj stranici, itd.

Lični podaci​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Informacije u vezi sa kolačićima se ne koriste za vašu identifikaciju, a informacije o navikama pregledavanja su isključivo pod našom kontrolom. Ne koristimo kolačiće u bilo koje druge svrhe osim onih koje su ovde opisane.
 

Kolačići treće strane​​​​​​​

Ponekad u statističke svrhe koristimo i eksterne usluge za praćenje korišćenja stranica, kao što je Google analitika. Google će u ovom slučaju na vaš računar poslati svoje kolačiće – tzv kolačići treće strane. Ista stvar se dešava kada koristimo mape na Google mapama.

Kako se kontrolišu kolačići?

Možete kontrolisati i/ili brisati kolačiće po želji. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već uskladišteni na vašem uređaju, a podešavanja većine pretraživača vam omogućavaju da blokirate skladištenje kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete morati ručno da prilagodite neke postavke svaki put kada posetite sajt, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne. Ako ne želite da primate kolačiće na svoj računar, možete da podesite pretraživač da vas obavesti kada ih otkrije ili ih možete automatski odbiti. Takođe možete izbrisati sve kolačiće koje ste već primili. Ako želite da ograničite ili blokirate kolačiće koji su već instalirani, to možete učiniti preko podešavanja pretraživača. Na koji način saznajte preko funkcije „Pomoć“ u pretraživaču ili na stranici www.aboutcookies.org, gde možete pronaći detaljna uputstva vezana za različite pretraživače.

 

Istaknite se i ostavite bolji utisak

phone
Pozovite nas na broj
+381 69 5339 248
phone
Odgovorićemo vam vrlo brzo
Pošalji zahtev
Google trusted
Nazad na vrh