loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Virtualno360 je vodeća kompanija u regionu za kreiranje virtuelnih tura vašeg prostora.

Saradnja sa najboljim google sertifikovanim fotografima omogućava kvalitetnu i brzu uslugu

Objavili smo preko 100.000 panorama, iza sebe imamo preko 2000 Google Street Viev Trusted projekata, tako da naše znanje i iskustvo pružaju sigurnost i kvalitet usluge.

Saradnja sa najboljim google sertifikovanim fotografima omogućava kvalitetnu i brzu uslugu

Naša misija

Virtualno 360° je digitalna medijska kompanija koja pomaže organizacijama da predstave jedinstvenost i suštinu svoje lokacije ili prostora. Kreiramo prilagođene virtuelne ture i VR rešenja. Posvećeni smo tome da svakom preduzeću olakšamo pristup virtuelnoj stvarnosti za marketing. Naša linija rešenja funkcioniše za svako poslovanje, bilo da pravite sadržaj za veb, mobilne uređaje ili pravite VR iskustva za poslovne prezentacije. Virtualno 360° će snimiti fotografije vašeg preduzeća i napraviti interaktivni virtuelni obilazak od 360° koji će biti promovisan u rezultatima Google pretrage i na desktop i mobilnim verzijama Google mapa.

Pogledajte naš cjenik

arrow

Preporuke kupaca

 • "Za sve koji žele prošetati Gradskom knjižnicom Vukovar i njezinim Ograncima i kada nisu fizički u mogućnosti to uraditi pripremili smo virtualnu šetnju u suradnji s tvrtkom Virtualno 360.
  Već niz godina rado obilazimo gradove diljem svijeta pomoću Google Street View-a, a sada svi zainteresirani mogu obići i našu knjižnicu.
  Virtualna šetnja Gradskom knjižnicom Vukovar i njezinim Ograncima, kroz prikaz od 360 stupnjeva, približit će svojim virtualnim posjetiteljima sam prostor, bogati fond, brojne zbirke, ali i atmosferu.
  Virtualna šetnja Gradskom knjižnicom Vukovar još je jedan novitet kojim dodatno obogaćujemo iskorak u digitalnu sferu.
  Želimo pohvaliti profesionalnost, brzinu te na kraju iznimno kvalitetan proizvod koji nam je ponudila tvrtka Virtualno 360."

  Gradska knjižnica Vukovar, Ravnateljica Jelena M.
 • Poštovani,

  Zahvaljujemo Vam na objavi naše virtualne šetnje. Izuzetno smo zadovoljni kvalitetom prikaza našeg hotela i restorana i općenito profesionalnošću Vašeg tima stručnjaka. Zaista je omogućena najrealnija slika našeg objekta, pri čemu ćemo olakšati izbor  našim budućim gostima. Zahvaljujemo se u ime cijelog tima Kukuriku. 

   

  Restaurant & hotel "Kukuriku", Tim Kukuriku
 • “Virtualno 360 nisu tek pravi profesionalci već i tehnološki entuzijasti - što smo odmah prepoznali. I prije smo koristili virtualizaciju prostora, ali njihov rad omogućio nam je novu razinu detalja. Neki pogrešno zaključuju: “Ali tko će doći u muzej ako ste ga cijelog dali na dlanu putem virtualnog prikaza?”, naime, naše iskustvo je upravo suprotno; takav prikaz je dodatan poticaj za posjetu u stvarnom svijetu!” 

  Muzej računala PEEK&POKE, Davor Pasarić, Muzej računala PEEK&POKE
 • Izuzetno korektna suradnja, poštivanje dogovorenih rokova, odličan customer support, samo su neke od kvaliteta tima Virtualno360 zbog kojih Watch Centar uspijeva svojim krajnjim korisnicima prezentirati svoje multibrand trgovine i na on-line platformama.

  Watch Centar, Dimitrije Vuk Veličković web and marketing manager
 • „Snimke su izvrsno odrađene. U sljedećoj godini ćemo naručiti snimanja za preostale lokacije Muzeja grada Karlovca. Bilo je odlično surađivati s vama, sve pohvale timu!“ 

  Gradski muzej Karlovac, Josipa Vukelić voditeljica marketinga i odnosa s javnošću
 • Posao odrađen profesionalno i u skladu s dogovorom. Sve pohvale cijelom timu. Preporučam svakako! 
   

  Kuća meda Županja, Danijel Čajko
 • Poštovani,
  Zahvaljujem na vašoj usluzi.
  Vrlo ste ljubazni i profesionalni.
  Odlična suradnja koju nije omela ni"covid 19"nevolja. 

  Deluxe apartman PORTO, Marjana
 • Poštovani,

  Odlična mi je vaša virtualna šetnja.
  Zahvaljujem se i svakako ću vas preporučiti i drugima. 

  Csm Commerce, Crnić Saćka
 • Jako smo zadovoljni vašom korektnošću i poslovnošću i vjerujemo da će ova virtualna šetnja doprinijeti boljem najmu naših plovila. S obzirom da mi imamo još neke ideje u planu, čujemo se uskoro za daljnju suradnju, na obostrano zadovoljstvo!

  Vala charter - Studio tim, Ivana Antelli

Iskoristite priliku, budite među prvima i privucite nove klijente u svoje poslovne prostore

Podaci o tvrtki:

Sales consulting | M.Divkovića 27,10090 Zagreb 
IBAN: HR4723400091160457331 Privredna banka Zagreb, Trg Ivana Kukuljevića 11, Zagreb
OIB: 84364922485 

 

Istaknite se i ostavite bolji utisak

phone
Pozovite nas na broj
+381 69 5339 248
phone
Odgovorićemo vam vrlo brzo
Pošalji zahtev
Google trusted
Nazad na vrh